Publicitat
Terrassa

La Generalitat recuperarà el poliesportiu de Can Jofresa i Can Palet

La consellera Laura Vilagrà ho ha anunciat durant una visita a Terrassa

La consellera Laura Vilagrà amb l'alcalde Jordi Ballart/ Nebridi Aróztegui

El poliesportiu de Can Palet Can Jofresa, en desús des de fa anys, tornaran a recuperar l’activitat. Així ho ha anunciat la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, a la visita d’aquest dijous a Terrassa, on ha mantingut una trobada institucional amb l’alcalde, Jordi Ballart.

“Ens hem compromès a desencallar els tràmits administratius per convocar un concurs que ens permeti trobar una empresa gestora perquè rehabiliti l’espai i el posi al servei de la ciutat, en general, i en especial als centres educatius propers”, ha anunciat Villagrà.

La Generalitat traurà a concurs la gestió de l’equipament esportiu. L’empresa adjudicatària haurà de rehabilitar el complex

L’alcalde ha destacat la rellevància de l’anunci, “Estem parlant d’un equipament important per a la ciutat, un espai que des de fa molts anys està mig abandonat. I ara, després de molts anys, agraïm que el Govern hagi fet un pas per desencallar la seva situació”.

La Generalitat té voluntat de licitar la gestió de l’equipament “aviat. L’empresa adjudicatària – ha explicat Vilagrà– serà l’encarregada d’adequar les instal·lacions” i tornar-les a posar en funcionament. En aquest moment hi hauria com a mínim un candidat interessat en assumir la gestió de l’equipament i rehabilitar el complex esportiu.

Terrassa i Generalitat represen la comissió bilateral amb una reunió el mes d’abril

El poliesportiu de Can Palet Can Jofresa, propietat de la Generalitat, acumula anys de paràlisi i deteriorament. De fet, els darrers anys l’activitat es limitava al bar.

La consellera Vilagrà també ha acordat amb l’alcalde de Terrassa reprendre la relació bilateral entre l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat, interrompuda durant la pandèmia. Ho faran al mes abril, amb una nova trobada de la comissió bilateral. “Ens hem posat deures per tancar acords sobre temes rellevants”, ha anunciat la consellera. La ciutat posarà sobre la taula en aquesta trobada temes de territori, infraestructures i salut, a banda de la promoció econòmica.

Durant la seva visita a la ciutat, la consellera Villagrà ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha fet una visita al centre històric i als equipaments esportius. La consellera de Presidència s’ha desplaçat al Club Natació Terrassa i a l’Estadi Olímpic, on ha visitat les obres de millora del complex de cara a la celebració del Mundial de Hockey femení, que els primers 17 dies de juliol de 2022 acollirà 24 dels 42 partits de la competició internacional.

“Estem satisfetes de com van les obres, que avancen sobre calendari”, ha comentat la consellera, que ha mostrat la seva voluntat de “ser a la inauguració del Mundial, als partits o on sigui”. Vilagrà vol viure en primera persona l’esdeveniment esportiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Generalitat recuperarà el poliesportiu de Can Jofresa i Can Palet
To Top