Publicitat
Medalles Bombers Terrassa
Terrassa

Homenatge a bombers de Terrassa

L’acte ha tingut lloc al parc del cos d’emergències

Foto de família dels guardonats amb Jordi Moreno, a la dreta / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El reconeixement oficial va quedar en l’aire l’any 2020 per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia del coronavirus. Hi havia un deute, doncs, amb 11 bombers de Terrassa que havien de ser distingits pels seus anys de servei. I avui dijous ha estat el dia. Els bombers egarencs han lliurat avui les medalles de bronze, argent i or a alguns dels companys que han fet 20, 25 i 35 anys de servei, respectivament.

Dels 11 professionals reconeguts, 6 han participat en l’acte de reconeixement, celebrat al parc de Bombers de Terrassa, a l’avinguda de Barcelona, amb la presència de Jordi Bosch, cap de la Unitat Territorial 2 del cos de Bombers de la Generalitat, i de Jordi Moreno, cap del parc terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge a bombers de Terrassa
To Top