Publicitat
ambulancia
Terrassa

Venen de l’Hospital de Terrassa i no poden entrar a casa seva

Incidència a Can Parellada

El SEM ha demanat la intervenció dels bombers

Aquesta vegada no ha estat un rescat. Almenys, no ha estat un rescat dels habituals. Els afectats no estaven atrapats dins del domicili, demanant ajuda. Estaven fora i els bombers els han ajudat a entrar. Ha passat a Terrassa aquesta tarda de divendres, quan una parella de persones grans han arribat a casa seva, a Can Parellada, des de l’Hospital de Terrassa i no podien entrar-hi. El SEM els havia portat al domicili i ha estat el SEM qui ha trucat els bombers per ajudar els afectats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Venen de l’Hospital de Terrassa i no poden entrar a casa seva
To Top