Publicitat
Terrassa

La Processó de la Borriquita retorna a les Arenes

La celebració del Diumenge de Rams s’ha pogut dur a terme amb normalitat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia

La Processó de la Borriquita sortint de la Parròquia Mare de Déu de les Arenes / Lluís Clotet

Diumenge de Rams ha començat amb il·lusió aquest matí al barri de les Arenes, amb moltes ganes compartides de celebrar la Processó de la Borriquita d’aquest 2022, per primera vegada sense restriccions des dels inicis de la pandèmia.

Els nervis ja es palpaven amb la missa d’abans de la Processó, que ha omplert la Parròquia Mare de Déu de les Arenes de gom a gom de devots. Els assistents subjectaven els rams perquè fossin beneïts, contents de poder reprendre la celebració que portaven anys esperant.

Els petits de la Hermandad precedien la Processó de la Borriquita / Lluís Clotet

Carmen Merino, presidenta de la Hermandad de la Entrada de Jesús en Jerusalén “La Borriquita”, ha valorat positivament la Processó d’enguany: “L’any passat vam poder exhibir el Sant, però no es va poder dur a terme la Processó. Tothom ja tenia moltes ganes de veure la Borriquita, ja que totes les activitats que fem durant l’any estan enfocades en la Processó d’avui. Tothom hi col·labora desinteressadament”, ha comentat Merino.

La Processó ha partit de la Parròquia a les 11.30 hores, i s’ha encaminat pels carrers de les Arenes fins a finalitzar a la plaça Federico García Lorca, amb famílies, petits i grans creant un passadís per la figura de la Borriquita. El recorregut, però, ha estat més curt aquest any: la Processó ha passat pel carrer Joan XXII, el carrer Sierra Nevada, el carrer Sant Celoni i ja fins a arribar a la plaça Federico García Lorca. La pluja amenaçava la Processó, especialment per la por de malmetre la Borriquita, però finalment l’esdeveniment s’ha pogut dur a terme amb normalitat.

La Processó ha partit de la Parròquia Mare de Déu de les Arenes i ha arribat fins a la plaça Federico García Lorca / Lluís Clotet

La banda “Associació Musical Batuquem de Llinars del Vallès” ha amenitzat la celebració amb el ressò dels tambors. A més, ja que la Hermandad de la Entrada de Jesús en Jerusalén “La Borriquita” és sense ànim de lucre, els nens i nenes que hi participen s’havien encarregat de fer clauers i detalls en commemoració de la Borriquita per demanar donatius. La Hermandad també ha venut números per una mona, que es sortejarà aquest vespre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top