Publicitat
mossos
Terrassa

Detingut a Terrassa amb haixix, marihuana i cocaïna

Intervenció dels Mossos d’Esquadra a Can Palet

Agent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa

Anava carregat de drogues, de diversos tipus: marihuana, haixix, cocaïna. Els Mossos d’Esquadra el van identificar i el van escorcollar durant una intervenció provocada pel desgavell que, suposadament, estaven armant aquest sospitós i dues persones més a Can Palet, aquest dimarts de matinada. El sospitós va ser detingut per tràfic de drogues.

Tot va començar a les 00,17 hores, quan els mossos van rebre un avís de queixa per la inseguretat generada per diversos individus al carrer d’Àngel Guimerà, al costat del de Germà Joaquim.
Agents de l’Area Bàsica Policial (ABP) de la comissaria de Terrassa van acudir a aquest sector de Can Palet i van trobar als causants del rebombori. Els van identificar i els van escorcollar, i es van endur detingut un d’ells com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Segons fonts policials, portava damunt dues bosses amb cabdells de marihuana (2,87 grams), cinc bosses amb un total de 12,45 grams d’haixix, una altra bossa amb 0,42 de la mateixa droga, un embolcall amb 0,5 grams de cocaïna i una peça d’haixix que pesava 98 grams. L’arrestat va ser traslladat a la comissaria de Can Tusell per a la instrucció de diligències penals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut a Terrassa amb haixix, marihuana i cocaïna
To Top