Publicitat
anella verda - Nebridi Aróztegui
Terrassa

Caminada solidària a Terrassa per una escola del Nepal

El CET col·labora amb la fundació EDFON

Els recorreguts es faran per l'Anella Verda / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Centre Excursionista de Terrassa (CET) presentarà aquest dijous la Caminada Solidària 2022, que està organitzant per al proper 12 de juny. Els diners recaptats seran destinats a un projecte de manteniment d’una escola al Nepal.

La caminada, amb sortida (de les 8.30 a les 9.15) des del parc de les Nacions Unides i arribada al mateix lloc, serà a benefici de l’ONG EDFON-Education Development Foundation Nepal, una associació “que té una profunda connexió amb Terrassa a través de les nombroses expedicions i trescs que s’han organitzat al Nepal des de la nostra ciutat”, diu el CET. L’ONG “treballa per oferir oportunitats educatives a les famílies més vulnerables treballant per la reconstrucció i manteniment d’una escola al Nepal”, la Nepal Ratna School.

Dos itineraris

La presentació tindrà lloc avui dijous a les 19 hores a la seu del CET, al número 10 del carrer de Sant Llorenç, on representants d’EDFON explicaran el projecte al qual es destinaran els beneficis de la caminada, els detalls tècnics de l’activitat i les formes diferents de participar-hi.

L’excursió del 12 de juny, diumenge, consistirà en un recorregut per la part nord de l’Anella Verda. N’hi haurà dos itineraris, un d’uns 10 quilòmetres i un altre, familiar, de 5. Les inscripcions, obertes a la web del Centre Excursionista, tenen un preu de 10 euros els adults i de 5 els menors de 14 anys. Es proporcionarà te, coca i xocolata a la sortida, més suport alimentari de fruita i beguda al km 3 dels itineraris. I un pica-pica a l’arribada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Caminada solidària a Terrassa per una escola del Nepal
To Top