Publicitat
Terrassa

Retorna la cercavila de la Festa Major de Sant Pere

Els Gegants Bojos de Terrassa s’han sumat a la cercavila amb la Papallona de Sant Pere

És la 43ena edició de la Festa Major de Sant Pere / Lluís Clotet

Després de dos anys sense celebrar-se, la Festa Major del barri de Sant Pere ha retornat amb més ganes que mai. L’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere han organitzat una cercavila aquest dissabte, amb la presència, enguany, del grup dels Gegants Bojos de Terrassa. La clàssica figura de la papallona sobre el tronc ha encapçalat la cercavila, amb la figura de la Geganta i la Serp de Sant Pere Nord, per part dels Gegants Bojos, al darrere.

Una seixantena de terrassencs, entre famílies, petits i grans han seguit la cercavila, que ha començat al Parc del Nord a les 16.30 hores i ha recorregut el carrer del Ferrocarril, Llibertat, Ample i finalment ha finalitzat a la Plaça del Triomf, on han cantat i ballat. Durant tot el recorregut han anat mullant al públic per tal de refrescar-lo, ja que ens trobem en plena onada de calor.

“Ja és la 43ena Festa Major de Sant Pere. Hem preparat el retorn amb molta alegria, tot i que hem perdut gent a causa dels dos anys d’inactivitat”, ha explicat en David Traver, membre de l’Associació la Papallona de Sant Pere. “Celebrem la presencialitat més que mai. Volem donar protagonisme a les figures de Terrassa, i per la cercavila hem portat la Geganta i la Serp de Sant Pere Nord”, ha comentat en Maillo, cap de colla dels Gegants Bojos de Terrassa.

La Festa Major de Sant Pere va començar divendres amb el festival de música Sant Pere Sona!, i continuarà diumenge al matí una exposició de bonsais, i continuarà amb una batukada de Las Desterrás i un taller de pintar coixins. Al migdia, abans del dinar popular (a les 14 hores), n’hi haurà bombolles de sabó gegants, batalles de breakdance i una ballada de sardanes.

Després del dinar (el tiquet costa 10 euros), la popular festa de Sant Pere recorrerà el seu últim tram amb una pallassada, teatre en anglès i havaneres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top