Publicitat
jutjats terrassa
Terrassa

Acusat d’assaltar una cafeteria de Terrassa

Va entrar a cops i va robar el calaix de la caixa registradora

El cas l'ha tramitat el jutjat d'instrucció número 1 de Terrassa

El fiscal reclama sis anys de presó per a un individu acusat de robar en una cafeteria del Roc Blanc. El sospitós, multireincident, va sostreure el calaix de la caixa registradora, que contenia 250 euros. L’Audiència Provincial ha assenyalat el judici per a aquest dijous vinent.

El 6 de maig del 2021, a les 6.01 hores, el lladre va irrompre en el local després de propinar diversos cops a la porta i d’ajudar-se amb una pota de cabra.

Expulsió

Havia estat condemnat diverses vegades. L’abril del 2014, un jutjat de Sabadell li va imposar una pena de tres mesos de presó per un delicte de robatori amb força. El juliol d’aquell mateix any va recaure sobre ell una condemna d’un jutjat penal de Terrassa, de dos anys de presó, pel mateix delicte, infracció penal que se li va atribuir en un altre procés dilucidat el maig del 2015 per un altre jutjat penal de Terrassa; la pena va ser de tres mesos i un dia de presó. L’octubre del 2015 va rebre una condemna (d’un any i un dia) per un altre robatori amb força.

D’aquest delicte l’acusa el fiscal per l’assalt a la cafeteria del Roc Blanc. En l’actuació del sospitós concorre la circumstància agreujant de multireincidència i l’acusació pública demana que se li imposin sis anys de presó que ha de complir en les seves 2/3 parts. La resta de temps haura de ser substituïda per l’expulsió de territori nacional amb prohibició de retorn durant set anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Acusat d’assaltar una cafeteria de Terrassa
To Top