Publicitat
Terrassa

Un home en mata un altre a punyalades a Terrassa

Els Mossos han detingut el presumpte homicida

Policies al costat del cos tapat

Es deia Iván i tenia 42 anys. Aquest dimecres a la nit va morir apunyalat a la Maurina, en una baralla. Els Mossos d’Esquadra van detenir el pressumpte autor de l’homicidi.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 22.48 hores des del carrer de Dom Bosco, a l’alçada del de Núria. Un home es dessagnava en mig del carrer, cosit a punyalades. Van arribar unitats dels Mossos d’Esquadra i del SEM. Els sanitaris van intentar reanimar la víctima, sense èxit. El cos va quedar estirat a terra mentre els mossos parlaven amb testimonis i buscaven l’homicida. I esperaven la comissió judicial per a l’aixecament del cadàver.

Agressor i víctima van discutir. Segons algunes informacions, la batussa va començar dins d’una nau ocupada, quan els dos implicats bevien junts, i es va traslladar a la via pública. Segons sembla, la víctima vivia allà des de feia uns quatre mesos. Uns testimonis diuen que el detonant de la batussa va ser una discussió sobre una bicicleta. Fonts properes al cas indiquen que un dels dos individus va defensar una dona de les increpacions de l’altre.

Per la raó que fos, l’Iván i el Yasser es van enredar en una baralla. Veïns de la zona asseguren que no era la primera vegada que arribaven a les mans, i que l’Iván ja havia resultat ferit feia unes setmanes. Dimecres a la nit, va perdre la vida travessat per diverses ganivetades. Fonts pròximes a la investigació refereixen set punyalades.

Homicidi la Maurina

L’operatiu a la Maurina

L’agressor també va sofrir una ferida sagnant en un braç. Això indiquen uns veïns. I expliquen que la víctima va colpejar l’agressor amb un objecte tallant, probablement una ampolla de cervesa trencada, en el fragor de l’enfrontament, per defensar-se. L’Iván va trontollar i es va desplomar a terra. Diverses persones el van socórrer. Van intentar tapar les hemorràgies mentre telefonaven al 112: informaven d’un ferit molt greu per una baralla, al costat de la cantonada del carrer de Dom Bosco amb el de Núria. El presumpte homicida va fugir, pel que sembla, cap al sud, carrer de Dom Bosco a baix.

Van arribar dotacions policials i ambulàncies. Els mossos van establir un perímetre de seguretat mentre els equips sanitaris intentaven reanimar el ferit a la calçada. Les maniobres van resultar infructuoses. Els metges van certificar la defunció.

La policia va comunicar els fets al jutjat de guàrdia. Una comissió judicial havia d’autoritzar l’aixecament del cadàver per al seu trasllat al Palau de Justícia de Barcelona. Allà li han realitzat l’autòpsia. El presumpte autor de l’homicidi té 29 anys. Va ser localitzat al Roc Blanc, segons testimonis. Els mossos el van detenir. S’espera que aquest divendres passi a disposició judicial. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top