Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (4)
Terrassa

A punt de perdre un dit per una mossegada en una baralla a Terrassa

Els fets han tingut lloc al barri de Sant Llorenç

Els mossos s'han fet càrrec de la investigació

Una baralla ha acabat aquest divendres al matí amb tres ferits, un d’ells de gravetat, a Terrassa. Un home gairebé perd un dit d’una mossegada. L’atacant ha estat detingut.

L’enfrontament, entre dues persones, ha tingut lloc en una cafeteria del barri de Sant Llorenç, a la plaça de la Font Flàvia, a les 9 hores. Segons testimonis, el responsable de l’establiment és qui ha patit les lesions més greus, localitzades en una mà. “Portava un dit ple de sang, penjant”, ha comentat un testimoni de l’atenció a la víctima. “Gairebé li amputa una falange”, ha explicat un altre.

Aquesta és la història, segons expliquen testimonis presencials: en la cafeteria es trobava una jove, clienta habitual. Un individu amb el qual, pel que sembla, havia mantingut una relació sentimental ha arribat als voltants de l’establiment. S’ha col·locat just davant, ben visible. Brandava unes tisores en una mà. La noia se sentia assetjada des de feia temps.

El responsable de la cafeteria ha parlat amb la noia i ha decidit trucar als serveis d’emergències. Allò no pintava bé. Ha sortit i ha recriminat al nouvingut la seva actitud,  i li ha reclamat que marxés.

La mossegada

El sospitós ha atacat al cambrer, ha trencat vidres del local, tots dos han rodat per terra. La víctima ha intentat reduir a l’atacant, que s’ha regirat amb feresa, llançant dentades. Ha assestat a la víctima una mossegada en el coll. En una altra dentada ha agarrat amb la boca un dit del seu contrincant. No el deixava anar. La dona de la víctima ha passat en aquell moment per la plaça i ha vist el seu marit en el terra, tractant d’immobilitzar un home, i udolant de dolor, l’altre home amb un dit del seu marit dins de la boca, apretant amb força. Altres persones s’han acostat a ajudar la víctima.

Quan l’agredit ha aconseguit escapolir-se de l’agressor, arribaven els Mossos d’Esquadra. El sospitós ha sortit corrent però, segons testimonis, ha ensopegat i ha caigut a terra.

Els mossos l’han detingut. El cambrer portava el dit penjant, ensangonat. Ha faltat poc perquè la mossegada continuada li amputés una falange. Ha estat intervingut en un centre sanitari. La seva dona també ha estat atesa, de lesions menys greus que ell. També l’agressor ha rebut assistència mèdica.

Veïns de la zona afirmen que grups de persones conflictives es reuneixen a determinades hores a la plaça de la Font Flàvia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
A punt de perdre un dit per una mossegada en una baralla a Terrassa
To Top