Publicitat
Terrassa

La T-mobilitat arriba també a Rodalies de Terrassa

El nou sistema de validació permet recórrer ja tot l’àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l’ATM de Barcelona

Després que dilluns de la setmana passada, la T-mobilitat arribés als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Terrassa, aquesta setmana ho fa a Rodalies. I és que Renfe incorpora al nou sistema de validació sense contacte totes les estacions de Rodalies que es troben dins de les corones 2 i 3 del Sistema Tarifari Integrat, això és un total de 35 estacions, entre les quals es troben les dues de Terrassa (Terrassa Estació del Nord i Terrassa Renfe).

Aquesta expansió de la T-mobilitat a la xarxa de Rodalies se suma a l’ampliació en les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en aquestes mateixes corones. D’aquesta manera, la T-mobilitat permet recórrer ja tot l’àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l’ATM de Barcelona, i fer transbordament entre les xarxes dels dos operadors, a més de tots els serveis de transport públic de la zona de tarifa metropolitana (36 municipis de l’AMB).

Les persones que vulguin anar més enllà de la corona 3, de moment, no podran optar per la T-mobilitat i hauran de continuar viatjant amb els títols magnètics. També ho hauran de seguir fent les que necessiten fer transbordaments a serveis de busos urbans o interurbans de les corones 2 i 3. A Terrassa, es preveu que abans de final d’any es podrà validar la T-mobilitat als autobusos de Tmesa.

Nou punt d’atenció

Paral·lelament a l’ampliació del desplegament d’aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte, Rodalies incorpora des d’aquesta setmana dos nous punts d’atenció preparats per dur a terme tràmits T-mobilitat, un dels quals estarà ubicat a Terrassa Estació del Nord. Atendrà de dilluns a divendres feiners, de les 9 a les 16.30 hores sense cita prèvia. L’altre estarà a l’estació de Mataró i el seu horari serà de les 9 a les 13 hores.

Aquests dos punts se sumen als sis que Rodalies ja té oberts i preparats per a la T-mobilitat des de fa mesos a la primera corona. En total, l’operador ferroviari ofereix a les persones usuàries vuit punts on fer tràmits del nou sistema.

La venda de títols de 2 i 3 zones s’obre de forma global als canals de comercialització oficial de la T-mobilitat a partir d’aquest dimarts, dia 5 de juliol, a:

  • Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM.
  • Els webs de T-mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta.
  • Les aplicacions T-mobilitat, TMB App i FGC T-mobilitat.
  • Els punts d’atenció de la xarxa de transport públic.

Els canals de venda de TMB (màquines d’autovenda, web TMB i TMB App) començaran a vendre els títols de 2 i 3 zones el dia 8 de juliol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top