Publicitat
Terrassa

El PSC diu que l’Ajuntament menteix quan afirma que la regidoria de Benestar Animal gestionarà el CAAD

Els socialistes celebren que el govern municipal rectifiqui i no “privatitzi” el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa

El Centre d'Atenció d'Animals Domèstics estrenarà reglament i òrgan gestor / Arxiu

El PSC denuncia que el Govern Municipal menteix a la ciutadania i a les entitats quan afirma que la regidoria de Benestar Animal gestionarà el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD). El ple municipal de la
setmana vinent aprovarà el nou reglament del CAAD, i l’Ajuntament de Terrassa ha emès un comunicat en el que afirma que “amb el canvi de reglament, es preveu que la gestió del servei municipal passi d’Eco Equip a la regidoria de Benestar Animal”.

Una voluntària passeja un dels gossos del CAAD./Alberto Tallón

Els socialistes critiquen que això és fals i ho demostren indicant que la disposició addicional segona del reglament estableix que “en el moment d’aprovar-se el present Reglament, la forma de gestió directa mitjançant societat de capital íntegrament municipal a la que es fa referència a l’article 13, es realitza mitjançant la societat municipal Eco-Equip”.

“Per tant queda clar que l’Ajuntament menteix i el CAAD seguirà sent gestionat per la societat municipal Eco-Equip”, afirmen els socialistes. Des del PSC consideren que aquest intent d’engany del govern municipal és greu i que no pot passar desapercebut, per això demanen una rectificació a l’equip de Govern.

Tanmateix el PSC celebra que finalment Tot per Terrassa i ERC hagin rectificat i no optin per privatitzar el centre, tal com va anunciar el regidor de Benestar Animal fa un any. Els socialistes es mostren satisfets que la gestió continuï sent pública i afirmen que aquesta és la millor manera de garantir el benestar dels animals del centre, per aquest motiu anuncien que votaran a favor del reglament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top