Publicitat
Terrassa

Joaquim Torra i Laura Borràs donen suport a Roger Verdaguer

El jove terrassenc s’enfronta aquest dimecres a un judici per desobediència i resistència després de la manifestació, l’any 2020 a Terrassa, contra la destitució de Joaquim Torra com a president de la Generalitat

Roguer Verdaguer, saludant a Joaquim Torra i Laura Borràs al Raval de Montserrat, minuts abans de començar la manifestació cap al Palau de Justícia /Nebridi Aróztegui

L’expresident de la Generalitat, Joaquim Torra, i l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, s’han sumat aquest dimecres a la manifestació que ha acompanyat al terrassenc Roger Verdaguer al Palau de Justícia, on se celebra  el judici en què se l’acusa d’un delicte de desobediència i de resistència a l’autoritat. La Fiscalia demana per Verdaguer una pena de 12 mesos-multa de més de 5 mil euros o bé 6 mesos de presó efectiva per la seva participació en la manifestació de 2020 a Terrassa, en protesta contra la destitució de Joaquim Torra, que va culminar amb un tall de l’autopista C-58.

FOTOS | Manifestació per acompanyar en Roger Verdaguer als jutjats de Terrassa

En finalitzar la protesta, diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra van rodejar un grup de manifestants i els van demanar que s’identifiquessin. En Roger es va negar i va seure a terra com a senyal de protesta. Els agents van procedir a la detenció de Roger Verdaguer, que va passar dues nits detingut abans de passar a disposició judicial. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs, acusat de desobediència i resistència a l’autoritat.

La fiscalia demana 12 mesos pel detingut durant la manifestació de suport a Quim Torra

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Joaquim Torra i Laura Borràs donen suport a Roger Verdaguer
To Top