Publicitat
Terrassa

Tres robatoris en sis dies al camp del San Cristóbal

L’assaltant ha destrossat portes d’instal·lacions del pàdel i el bar

Danys en un dels assalts al camp de futbol del San Cristóbal

El recinte del camp de futbol del San Cristóbal, a Terrassa, ha estat objecte de tres robatoris amb força en menys d’una setmana.

El primer assalt va ser perpetrat durant la matinada de dissabte passat en un mòdul de les pistes del pàdel. El lladre va forçar la porta i es va endur material.

Vidre destrossat en un dels robatoris

Només 24 hores després, la matinada de diumenge, li va tocar al bar de les instal·lacions. L’assaltant va forçar la porta del local. El sistema d’alarmes es va activar però el delinqüent no semblava immutar-se, segons les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat. Va inspeccionar el bar durant uns minuts amb l’ajut d’un lot i va fugir. El botí va ser escàs. A la caixa no hi havia diners.

El mateix individu

El tercer robatori amb força ha estat perpetrat aquesta matinada de divendres a les oficines del pàdel. El procediment d’entrada ha estat l’habitual, rebentant la porta. Ha desaparegut una màquina de plastificació de carnets.

Calaixos regirats en les oficines

Fins l’onada d’aquests dies, aquest recinte municipal havia sofert un parell de robatoris en quatre anys. Es creu que els tres assalts comesos en la darrera setmana poden ser obra d’un mateix individu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tres robatoris en sis dies al camp del San Cristóbal
To Top