Publicitat
Comarca

L’autobús a Matadepera, cada dues hores

Publicitat

L’empresa d’autobusos TGO reduirà a partir de demà al 50% el servei d’autobusos en totes les seves línies. Aquesta mesura, adoptada a conseqüència del coronavirus, afectarà el transport de viatgers entre Terrassa i Matadepera. La freqüència de sortides serà cada dues hores, de 6 del matí fins a les 8 del vespre, des de l’estació d’autobusos de Terrassa i de les 7 del matí fins a les 9 de la nit, des d’Els Rourets a Matadepera.

També queden afectades les línies de la resta de municipis on TGO ofereix el seu servei: Ullastrell, Viladecavalls, Vacarisses i Olesa de Montserrat.

Publicitat

Podeu consultar els nous horaris, que s’han fet públics avui, a la web de l’empresa: http://www.tgo.net/index.php/ca/

Publicitat
To Top