Publicitat
Comarca

Mossos i veïns de Vacarisses es reuneixen per fer seguiment dels problemes d’inseguretat

Publicitat

Els caps de Mossos d’Esquadra de Terrassa es van reunir dilluns amb veïns de Vacarisses per analitzar els problemes associats a algunes ocupacions conflictives i l’incivisme que pateixen en diverses urbanitzacions i que els genera sensació d’inseguretat, segons explica avui la policia catalana en un comunicat. La reunió s’emmarca en un projecte més ampli que pretén que la ciutadania participi en la definició dels problemes d’inseguretat que l’afecten i en el seguiment i la valoració dels dispositius que Mossos posa en marxa per fer-los front.

La trobada també va servir perquè els veïns tinguessin un coneixement més proper de l’organització i dels serveis policials que es presten a l’ABP Terrassa i de la manera en què, diàriament, s’analitzen les informacions que es recullen, s’estableixen les prioritats de servei i s’orienta l’activitat policial mitjançant la planificació. Des de la comissaria es creu fermament que la participació ciutadana en l’abordatge dels problemes d’inseguretat que afecten la convivència a les comunitats és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial.

Publicitat

D’igual manera, es pensa que la contextualització dels problemes propis i les preocupacions pròpies dins un marc més genèric, així com el coneixement de l’organització i el funcionament policial, milloren substancialment la col·laboració entre la ciutadania i la seva policia i la percepció de seguretat.

Publicitat
To Top