Publicitat
Comarca

Detingut un jove per robar amb força a una casa de Sant Cugat

Els agents van reconèixer el presumpte autor gràcies a les càmeres de seguretat que hi havia al domicili

Publicitat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el 31 de maig un jove de 18 anys, veí de Sant Quirze del Vallès, com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili al barri de la Floresta.

Els fets van tenir lloc a les 17:21 h del 31 maig quan els mossos, que feien tasques de prevenció per la zona, van rebre l’avís que s’havia produït una intrusió en una casa del carrer Bonavista de Sant Cugat del Vallès. Els operadors van explicar als agents que havien visualitzat, a través de les càmeres de seguretat, com un home vestit amb una samarreta vermella i una bandolera accedia al domicili.

En arribar al lloc, els agents van comprovar que efectivament la porta de l’habitatge havia estat forçada. Es va donar la circumstància que, quan esperaven que arribessin els propietaris per comprovar l’estat de la casa, els agents van veure tres persones que caminaven per un carrer proper i un dels tres homes coincidia plenament amb la descripció facilitada de l’home que havia entrat a la casa.

Un cop identificats els tres homes els agents van relacionar un d’ells amb el presumpte autor dels fets i el van detenir per un delicte de robatori amb força. Quan va arribar el propietari de la casa va explicar als agents que el dia d’abans havia estat a  la casa i tot estava correcte i la porta no estava forçada. L’arrestat va passar a disposició del jutjat i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Detingut un jove per robar amb força a una casa de Sant Cugat
To Top