Publicitat
Comarca

Buhos, cap de cartell de la Festa Major de Matadepera

El pregó anirà a càrrec del personal sanitari del CAP Matadepera, a qui es retrà un homenatge

robada de gegants de la Festa Major del 2019 / MIQUEL BADIA

Un dels grups festius de referència a Catalunya, Buhos, serà cap de cartellera de la Festa Major de Matadepera i el seu concert serà el primer de la festivitat estiuenca. El divendres 27 d’agost a les 21.30 hores, la banda de rock pujarà a l’escenari de l’esplanada situada entre la carretera de Sabadell i l’avinguda del Massot i, posteriorment, donaran el torn al grup matadeperenc Atretz.

Diferents activitats, espectacles i concerts tornaran a ser presents, després que l’any passat no es pogués celebrar. El programa de la festa major d’enguany, que tindrà lloc del 26 al 30 d’agost, estarà marcat per la pandèmia. La Comissió de Festa Major ha indicat que tots els espais de festa són segurs, “amb totes les mesures en matèria de salut que marqui la normativa durant els dies de festes” .

De fet, el pregó d’aquesta edició anirà a càrrec del personal sanitari del CAP Matadepera, per retre un homenatge als qui estan fent front a l’actual crisi sanitària. Tindrà lloc a les 19.15 hores al balcó de l’Ajuntament després del repic de campanes.

Les activitats començaran el 26 d’agost amb un torneig de futbol 7 al camp de futbol municipal i un torneig de hockey al camp de hockey municipal, a més d’un taller de grafits a la riera de les Arenes.

L’endemà, a les 8.30 hores, hi haurà el torneig de golf, al camp municipal, i a les 18 hores l’Skatejam a l’SkatePark. No serà fins a les 19 hores que tindrà lloc el repic de campanes i posteriorment es llegirà el pregó.

Entre altres, el dissabte dia 28 tindrà lloc el campionat de petanca, a les 10.30 hores al Casal de la Gent Gran, i, a les 12.30 hores, començarà el concert de la Banda de Matadepera al Bosquet. A més, des de les 18 hores a l’esplanada s’han programat concerts amb les formacions musicals locals.

La gran animalada

El diumenge 29 d’agost s’ha organitzat la gran animalada a les 16 hores a la plaça de l’Ajuntament, els trencaclosques a les 16.30 hores al Casal de Cultura i el gran eslàlom de cotxes sense carnet per a joves, a les 17 hores al carrer d’Enric Genescà.

Finalment, el dilluns 30 d’agost s’acabarà la Festa Major de Matadepera amb el concurs de pintura infantil, a les 10 hores a la plaça del Casal de Cultura, i el concert per a la gent gran a les 12 hores al Bosquet.

Es pot conèixer tota la programació adquirint el programa a l’Ajuntament de Matadepera, al Casal de Cultura o a diversos establiments comercials del poble o consultant-la en línia a través de la pàgina web del Consistori, www.matadepera.cat, on també s’informaran dels canvis d’última hora.

Publicitat
Buhos, cap de cartell de la Festa Major de Matadepera
To Top