Publicitat
Comarca

L’oliva becaruda, estrella del tast

El tast es durà a terme el proper dia 27

Dins les activitats de la Fira de l’Oli i l’Oliva d’Ullastrell, la sala de les Orenetes, a l’Espai Cultural El Progrés, acollirà el proper dia 27 de gener una jornada de tast de la varietat d’oliva becaruda, que es localitza a Ullastrell. Es tracta d’una varietat local de la qual s’extreu un oli amb unes característiques sensorials pròpies. És a través de la metodologia del tast que es pot, amb aquesta eina, adquirir el coneixement de la qualitat d’aquesta varietat i donar-ne a conèixer les seves característiques. L’objectiu de la jornada és aprendre la metodologia utilitzada en un tast d’olis i caracteritzar la varietat becaruda a partir de diferents mostres d’oli procedents de productors locals. L’enginyer agrònom Juan F. Hermoso serà l’encarregat de dur a terme el tast guiat a les 17.45 hores. L’alcalde Jaume Puig clourà la jornada a les 20 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top