Publicitat
Comarca

Billet d’FGC reduït per als pensionistes de Sant Cugat que es desplacin a MútuaTerrassa

bitllet preu reduit fgc pensionistes sant cugat mútuaterrassa

El descompte consisteix en equiparar els preus del nou bitllet per viatjar fins a l’estació Vallparadís Universitat als d’una zona

La presidenta d'FGC, Marta Subirà; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert / FGC

Els pensionistes empadronats a Sant Cugat del Vallès que s’hagin de desplaçar fins a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa en FGC, podran fer-ho amb un bitllet a preu reduït.

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, han presentat el nou títol de transport d’FGC “Pensionista Sant Cugat – Mútua”, que es va posar en marxa aquest mateix dijous.

L’objectiu és abaratir i facilitar l’accés amb transport públic al centre hospitalari terrassenc, que és el de referència per als veïns i veïnes de Sant Cugat.

El descompte consisteix en equiparar els preus del nou bitllet per viatjar fins a l’estació Vallparadís Universitat als d’una zona quan, per anar a Terrassa, és necessari el de 2 zones (mantenint la reducció de preus que ja existeix amb el carnet de Pensionista FGC).

L’Ajuntament de Sant Cugat reservarà una partida de 10.000 euros al pressupost municipal 2022 i 10.000 euros més al 2023 per tal d’assumir la diferència de cost de cada bitllet “Pensionista Sant Cugat – Mútua” que s’adquireixi. El conveni Ajuntament-FGC és per a dos anys (prorrogables) i la voluntat municipal és mantenir-lo vigent també en els següents anys.

El bitllet ja es pot adquirir a les màquines de les estacions d’FGC de Sant Cugat (La Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Mira-Sol, Hospital General, Volpelleres i Sant Joan) per anar o per anar i tornar a l’Hospital de MútuaTerrassa (Vallparadís Universitat). També es pot adquirir a l’estació de Vallparadís un bitllet d’anada a qualsevol estació de Sant Cugat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top