Publicitat
Comarca

Encerclat l’incendi de Can Mir de Viladecavalls

Hi treballen vuit dotacions terrestres de Bombers i tres aèries

Aquest dilluns a la tarda s’ha declarat un incendi a la Riera de Gaià, a la zona de Can Mir de Viladecavalls. L’avís s’ha fet efectiu a les 15.43 hores. El foc afecta zona de canyes, vegetació de riera i possiblement alguna barraca. El foc podria haver afectat una part de l’aparcament de l’empresa Circontrol, tot i que la nau no s’ha vist afectada. Com a mesura preventiva, els treballadors han estat desallotjats. Passades les 18 hores, el foc estava ja completament encerclat, sense capacitat de propagació, però la dificultat d’accés en alguns punts no permetia acabar de rematar tot el perímetre. Es va decidir mantenir encara el dispositiu.

L’incendi, vist des de l’aparcament de l’empresa Circontrol, a ViladecavallsTot i que el foc continua actinuava actiu, els Bombers el tenien ja força perimetrat passades les 17 hores. Hi havia zones de fort pendent on l’accés era complicat per acabar de rematar-lo.

En aquests moments, hi ha activades vuit dotacions terrestres de bombers estan treballant en la extinció de l’incendi a la Riera de Gaià. Hi treballen també tres dotacions aèries que retornaven de l’incendi de la Pobla de Claramunt. L’Ajuntament de Viladecavalls demana a la ciutadania evitar acostar-se aquesta zona per motius de seguretat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top