Publicitat
Comarca

El CAP Matadepera recuperarà el seu horari

Serà de 8 a 20 hores de dilluns a dijous i de 8 a 14.30 els divendres

La trobada entre l’Ajuntament i els responsables del CAP Matadepera, el passat mes de març

El Consorci Sanitari de Terrassa ha anunciat que el CAP Matadepera recuperarà, a partir del 12 de setembre, la pràctica totalitat del seu horari abans de l’arribada de la Covid-19, el mes de març del 2020. Així, l’horari de dilluns a dijous serà de 8 a 20 hores i el del divendres de 8 a 14.30 hores.

Segons informa Matadepera.cat, l’anunci dels nous horaris arriba setmanes després de la reunió que el passat 23 de març l’alcalde Nil López, la regidora de Salut Pública Carme Querol, i la tècnica Maria Mas van mantenir amb Alfredo García, director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa i les responsables del CAP Matadepera per tal de reivindicar no només la recuperació dels horaris sinó també l’ampliació del reforç de pediatria, un punt que els seus responsables es van comprometre a “estudiar”. A la petició de l’Ajuntament s’hi va afegir, setmanes després, diverses associacions de veïns del poble.

Així mateix, el Consorci Sanitari de Terrassa va presentar el balanç de la seva activitat aquests tres darrers anys. En aquest sentit, destaca el creixement de visites. Així, l’any 2019, quan encara no hi havia pandèmia, el CAP Matadepera va atendre, entre les visites presencials i les no presencials (econsulta i via telefònica), un total de 38.103 visites. L’any següent, el 2020, ja en plena pandèmia, la xifra es va incrementar fins a les 44.163 visites, i l’any passat, 56.700.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CAP Matadepera recuperarà el seu horari
To Top