Publicitat
Comarca

Dos punts més de recàrrega de vehicles a Matadepera

S’instal·laran al carrer de Joan Paloma i a l’aparcament del hockey

El punt del passeig d’Àngel Guimerà ja torna a estar actiu

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics situat al passeig d’Àngel Guimerà de Matadepera, al costat del Casal de Cultura, ja està arreglat. El passat 23 de juny es va avariar un dels seus components. Dijous passat es va poder tornar a instal·lar. D’aquesta manera, ja torna a estar en funcionament.

Fonts municipals han apuntat que en els pròxims mesos s’instal·laran dos punts més dobles de recàrrega de vehicles elèctrics. Un que estarà situat al carrer de Joan Paloma i un altre a l’aparcament del hockey. D’aquesta manera que al municipi hi haurà sis punts de recàrrega.
En aquests punts s’hi poden endollar dos vehicles alhora, amb una càrrega màxima de 22 kW per a cadascun. El punt de càrrega disposa d’un endoll connector tipus 2 Schuko i cada vehicle ha d’aportar els corresponents cables de connexió, segons les seves característiques.

Temps màxim: dues hores

Per a la càrrega, cal que el vehicle estacioni en una de les dues places senyalitzades específicament i el temps màxim d’estacionament i recàrrega és de dues hores. No es permet l’estacionament si no s’està realitzant una recàrrega.

Per utilitzar aquest servei, cal que els usuaris es registrin a l’aplicació mòbil indicada a l’enllaç QR del punt de recàrrega, o bé, descarregant-se l’aplicació EVcharge (a Google Play o a l’App Store), amb la georeferencia activada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top