Publicitat
Comarca

L’Hospital General de Catalunya reforma i amplia l’àrea de petita cirurgia

L'HOSPITAL GENERAL DE CATALUNYA / ACN

L’Hospital Universitari General de Catalunya ha ampliat i reformat de forma integral l’espai destinat a la petita cirurgia. Aquesta actuació pretén millorar el confort dels pacients i els professionals del centre sanitari del grup Quirónsalud ubicat a Sant Cugat del Vallès.

Actualment, les especialitats que treballen en petita cirurgia són aquelles que utilitzen anestèsia local, sedació o anestèsia general amb períodes curts de reanimació, com la cirurgia general, dermatologia o ginecologia, entre una quinzena d’especialitats.

L’àrea de quiròfans disposa de tres sales d’operacions (una d’elles amb l’equipament per a cirurgies que requereixin la tecnologia RX), tres sales de digestiu, dues polivalents i una de maxil·lofacial.

A part de l’àrea quirúrgica, les instal·lacions compten amb sales d’armariets per deixar les pertinences personals, lavabos i dutxes al vestidor, una sala de preoperatori amb sis boxs que tenen butaca i una sala de reanimació amb set boxs, un d’ells aïllat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Hospital General de Catalunya reforma i amplia l’àrea de petita cirurgia
To Top