Publicitat
Comarca

El ple Rubí votarà aquest dijous l’aprovació del Pla de Benestar Animal

El document vol donar resposta a les mancances detectades al municipi

La iniciativa vol millorar el benestar dels animals a la ciutat

L’Ajuntament de Rubí portarà aquest dijous el Pla de Benestar Animal i Tinença Responsable 2022-2025 de Rubí (PBATR) al ple municipal per a la seva aprovació. El document ha estat el resultat d’una diagnosi inicial i d’un procés participatiu posterior realitzats durant el període 2020-2022.

El Pla de Benestar Animal i Tinença Responsable 2022-2025 de Rubí, conté un total de 28 accions a través de les quals es vol donar resposta a les mancances detectades durant la fase de diagnosi i al procés participatiu. Aquestes accions es categoritzen en sis eixos. En primer lloc, es vol millorar el benestar dels animals domèstics i de companyia que viuen al municipi. També es pretén disminuir el nombre d’animals abandonats i fomentar la identificació. La iniciativa proposa augmentar el coneixement de les persones propietàries sobre la tinença responsable d’animals de companyia. Un altre dels objectius és millorar la convivència entre les persones propietàries d’animals de companyia i la resta de la ciutadania. Segons el pla, cal millorar el control i la gestió dels gats del municipi. En darrer lloc, s’impulsarà la Taula de Benestar Animal Permanent.

“L’èxit de la seva implementació dependrà de la corresponsabilitat de totes les persones implicades en el benestar animal i la tinença responsable”, ha assegurat el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top