Publicitat
Comarca

Un projecte de camí a la C-58 entre Viladecavalls i Terrassa

El vial enllaçarà el Roc Blanc amb el PAES Can Mitjans

El camí tindrà 3,40 quilòmetres / ALBERTO TALLÓN

El projecte de camí per per a vianants a la C-58 avança. L’Ajuntament de Viladecavalls ha mantingut una trobada amb el consistori de Terrassa i representants de la Generalitat per fer seguiment del pla a desenvolupar entre el Roc Blanc i el PAES Can Mitjans.

El gerent municipal i els tècnics d’urbanisme i de mobilitat de l’Ajuntament de Viladecavalls es van reunir amb el Govern, l’Ajuntament de Terrassa i els responsables de la redacció del projecte de l’itinerari per a vianants i bicicletes entre Viladecavalls i Terrassa.

La trobada es va fer el 8 de novembre. El projecte concep un itinerari per a vianants i bicicletes al lateral de la carretera C-58, traça antiga, entre el Roc Blanc a Terrassa i el PAES Can Mitjans a Viladecavalls, amb una longitud aproximada de 3,40 km.

Pas soterrat

Aquest recorregut se situarà dins la plataforma actual de la carretera, que serà reformada de manera íntegra, segons el consistori de Viladecavalls. Disposarà de dos carrils de bicicletes i vianants, protecció i contenció de vehicles, enllumenat públic i zones de descans i aprovisionament d’aigua. L’actuació contempla també la construcció d’un pas soterrat sota la carretera C-58 a Can Mitjans.

El pla posarà èmfasi en establir una connexió segura amb Terrassa “i la resta de vies ciclables de dita població”. El camí connectarà també amb les vies existents al PAES Can Trias i les que puguin dur-se a terme en aquesta zona en un futur.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un projecte de camí a la C-58 entre Viladecavalls i Terrassa
To Top