Publicitat
Comarca

Avariat l’ascensor de la passera de Matadepera

A causa d’un acte vandàlic

A Matadepera, l’ascensor de la passera torna a estar avariat. En aquest cas per un acte vandàlic que va tenir lloc el passat cap de setmana, quan nou individus, una quantitat que sobrepassa amb escreix el límit permès, hi van pujar, traient l’ascensor de les seves guies.

Aquest dimarts, l’empresa de manteniment va comunicar que estant a l’espera de la peça de recanvi que es necessita perquè torni a funcionar i es calcula que podria estar en funcionament altre cop a finals d’aquesta setmana.

Aquesta infraestructura, que uneix el carrer de Sant Isidre amb la passera de la Riera i el barri de la Verge de Montserrat de Matadepera ja va estar avariada des del mes d’agost fins a finals de setembre. La causa va ser les pluges d’importància que va inutilitzar el mecanisme de maniobra de la cabina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Avariat l’ascensor de la passera de Matadepera
To Top