Publicitat
Esports

Alemanya goleja Espanya en el seu segon enfrontament

Publicitat

La selecció espanyola masculina de hockey ha perdut aquest dissabte per 1 a 5 contra Alemanya en el segon partit de la FIH Pro League que s’ha disputat a València. Divendres aquests dos equips es van enfrontar ja en la primera jornada de la segona edició del campionat, amb empat a un gol i victòria dels alemanys als “shoot outs”.

Malgrat la diferència final, el partit s’ha mantingut equilibrat fins al tram final. Alemanya s’ha avançat al marcador al minut 13, mitjançant Christopher Rürh . El marcador es va mantenir així fins al descans. Al minut 32 ha arribat al 0 a 2, marcat per Timur Oruz. Espanya ha arriscat per reduir les diferències i Marc Miralles ha fet l’1 a 2 a pocs segons del final del tercer quart. L’últim període ha vist una selecció espanyola que ha buscat l’empat i ha acabat amb porter-jugador en el tram final, el que ha fet que Alemanya marqués tres gols en els darrers quatre minuts del partit.

Publicitat

Espanya tornarà a jugar la setmana que ve dos partits més de la FIH Pro League a València. Serà contra els Països Baixos, divendres i dissabte.

Publicitat
To Top