Publicitat
Esports

Festival ofensiu per guanyar el Mediterrani

Publicitat

El CN Terrassa va guanyar aquest dimarts el CE Mediterrani per 21 a 18 en partit avançat a la jornada d’aquest cap de setmana, ja que els egarencs juguen divendres partit de la Champions League contra el CN Marsella. L’encontre va ser un festival ofensiu dels dos equips,El primer quart va finalitzar amb avantatge visitant per 4 a 5. El Mediterrani va disposar d’una renda de tres gols en el segon quart (5-8), però el CN Terrassa va empatar al descans: 9-9. El tercer període va finalitzar amb 14-13. Amb 15 a 14, el CN Terrassa va signar un parcial de 3 a 0 que va resultar definitiu.

La fitxa

CN Terrassa, 21

I. Aguilar, Sanahuja (3), Mora (1), Alarcón (3), Alegre (2), Prieto (1), Sánchez, Pericas (1), Barroso (4), Gutiérrez (4), Rodríguez (2), Chico, Segura.

Publicitat

CE Mediterrani, 18

Santís, Gorria (2), Frigola, Corres (2), Galeev (1), Minguell (3), Roca (2), Vujovic, Jordi Pérez (1), Gallego (1), Jan Pérez, Stevenson (6), Nogueras.

Àrbitres. Ortega i Cabanas

Parcials. 4-5, 5-4, 5-4 i 7-5.

Publicitat
To Top