Publicitat
Esports

Juanjo García arriba al Terrassa FC amb les màximes aspiracions

Publicitat

Juanjo García està vivint aquest dimarts la seva primera jornada com a entrenador del primer equip del Terrassa FC, càrrec en el que substitueix el destituit Xevi Molist. Aquest migdia es feia oficial el seu fitxatge i des de primera hora de la tarda treballa a l’Estadi Olímpic preparant el seu equip de treball i les línies mestres de la seva etapa al front del conjunt egarenc. Per aquest motiu, ha mantingut reunions de treball amb el dirdector esportiu, Miquel Ezequiel, i amb el president, Jordi Cuesta.

El nou entrenador del Terrassa FC sap que arriba amb l’exigència d’obtenir l’ascens. “La temporada passada l’equip es va quedar a les portes de pujar i tots tenim clar que la ciutat i el club ho demanda. Però jo no vinc amb l’objectiu únic de l’ascens, sinó a fer-ho molt bé, a guanyar molts partits i si ho fem, obtindrem el premi que busquem No em fa por aquesta pressió perquè la tinc des de sempre. Vull que els meus equips guanyin i l’objectiu és guanyar tots els partits.”

Publicitat

Juanjo García mantindrà en el seu equip de treball el preparador físic, Moisés Falces i el preparador de porter, Miguel Ángel Álvarez, a més d’altres col·laboradors com el fisioterapeuta Mike Molina, el delegat, Àngel González, i l’encarregat de material, Pepe Mármol. Vindrà amb un segon entrenador de la seva confiança i el psicòleg Yago Fernández, que s’integrarà en el seu equip de treball. Aquesta temporada compaginarà la seva tasca com a entrenador del Terrassa i les funcions de director esportiu del futbol base del Badalona, feina que desenvolupa des de fa uns anys.

En relació a possibles canvis a la plantilla, el nou tècnic ha manifestat que és aviat per prendre aquestes decisions. “Primer vull veure els jugadors. I després decidirem en base a les possibilitats del club. Però el Terrassa té una molt bona plantilla i molt compensada.”

Publicitat
To Top