Publicitat
Ahir i Avui

Alguns canvis que poden semblar més accentuats

El pas del temps queda reflectit gairebé sempre en aquesta secció encara que, en les imatges d’avui sembla que tot s’accentua molt més. Han canviat moltes coses si fem comparacions i, en la fotografia més antiga, de l’any 1986, hi ha més d’una evidència, si bé també podem fer comparacions a la inversa, que no sempre el passat era millor que el present.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Si repassem la situació, podrem veure que a la instantània en blanc-i-negre, és a dir, la més antiga, destaca una motocicleta amb dos joves que, com era habitual llavors, no duien posat cap mena de casc. A la foto actual, el que circula és un vehicle d’aquells que en diuen comercials. La furgoneta de sempre que en dèiem llavors. Ara, suposo, en diuen d’una altra forma.

El mític bar que podem observar a la imatge és tot un clàssic d’aquella zona. Canvia l’idioma, poca cosa més, depenent de la fotografia. Curiosament, encara que en les dues instantànies podem apreciar que gaudeix d’una terrassa, sembla més llustrosa la de la foto més vella. Fins i tot llueix un tendal que, val a dir-ho sembla castigat pel vent.

Tornant al motorista i acompanyant, personalment em recorda a alguna pel·lícula de José Antonio de la Loma. El que no varia, gairebé gens, és el portal dels pisos de la dreta. Calcat. No?

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top