Publicitat
Ahir i Avui

Si és possible, sempre és millor estar ben situat

Conviure amb un edifici de renom pot ser un element engrescador per a la resta de construccions que estan al seu voltant. Tot està, en part, subordinat a la situació en què es pugui trobar aquesta obra reconeguda. Si, com és el cas, està al bell mig del centre de la ciutat, els edificis confrontants adquireixen una importància major.

Fotos: Arxiu Municipal i Nebridi Aróztegui

Estar a la Plaça Vella i, a més, al costat del Sant Esperit, és a dir, de la Catedral, aporta un pedigrí que no poden tenir, ni de lluny, altres construccions més planes.
Si féssim una llista de les construccions més conegudes del món, suposadament, una gran majoria coincidirà entre les tres primeres. Doncs, a una ciutat com aquesta, gairebé amb tota probabilitat, la gran part de la ciutadania coincidirà que aquest Sant Esperit és un dels edificis més coneguts.Ser conegut, no sempre, és una bona notícia. Però no és el cas.

Estar prop de la Catedral dona moltes possibilitats, a un edifici o conjunt d’edificis, de ser contemplat més del que seria habitual si, per exemple, estiguessin a una altra ubicació. Estar ben situat, en molts ordres de la vida, només fa que aportar avantatges. I algunes de ben bones.

Saber posicionar-se, també és una bona manera de no perdre pistonada i continuar sent important. Per molts canvis que hi hagi, la situació pot ser invariable.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top