Publicitat
Ahir i Avui

Complicat organitzar un partit de futbol al carrer

Les característiques d’un carrer poden marcar en molta part, l’entreteniment de la canalla. Està clar que, en l’actualitat, poder jugar al carrer ja és gairebé un acte residual, perquè els vehicles s’ho han polit tot.

Fotos: Arxiu Municipal i Nebridi Aróztegui

Hi ha qui ha tingut la sort de saber què és jugar partits de futbol al carrer i, en canvi, n’hi ha que ni saben què és ni han tingut el plaer de poder-ho realitzar, a causa que el seu carrer, no era adequat per això. És el cas del carrer del Franc Comtat del barri de la Maurina.

Com podem veure a les dues imatges, es tracta d’un carrer que fa pendent i, per tant, el joc de la pilota es complica. Es podrà jugar sense gaires dificultats a córrer, a amagar-se i fins i tot altres disciplines més atrevides.Però mai serà un bon estadi per jugar a futbol.

A la fotografia del passat, podem observar a algun menut que va corrent, però en cap cas es veu una pilota a prop seu. Possiblement, i és pura especulació, aquest nen que veiem, amb pantalons i peto foscos, va desitjar viure a un altre carrer per poder xutar, encara que fos alguna vegada, una pilota de cuir o d’aquelles que, fa dècades, es feien amb papers de diari i un tros de tela.

La imatge antiga és de l’any 1960 i no és de molt suposar, que a aquest carrer, tot i la manca de pilotes, els nens i les nenes s’ho passaven d’allò més bé.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top