Publicitat
Ahir i Avui

Aquell pòquer d’asos a la Q que ningú es creia

Recordeu el Bar Moscatell? Personalment, el gran record que em queda d’aquest establiment són les partides al mentider mentre preníem alguna beguda, que sovint ens la jugàvem amb aquest joc de daus. D’aquelles tardes (o quan fos) queden a la memòria aquells trios de K perdedors o aquells pòquers d’asos a la Q que ningú es creia. Sic transit gloria mundi, que diria un clàssic, perquè ara del Moscatell només ens queda el record, i el record bo, el dels bons moments.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Actualment, com podem contemplar a la fotografia del 2022, hi ha altres negocis on llavors hi havia aquest bar, dels mítics de l’època. Estem parlant del 1995, que és quan es va fer la instantània més antiga. Tothom, encara que no sigui molt d’anar a bars o negocis similars, en té algun record.

Ja he parlat aquí anteriorment de les braves del Don Juan, un d’aquests records que sempre perduraran, espero, a la meva memòria, mentre en tingui. També podria mencionar els musclos de La Mejillonera, de la part baixa de la Rambla. Són records relacionats amb bars que van relacionats amb el menjar, però, sovint, amb el tracte dels que portaven aquell establiment i la seva manera de fer. Perquè aquests negocis són el que són pel que ofereixen, però també per la idiosincràsia dels seus gestors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top