Publicitat
Ahir i Avui

Quan s’anava conformant un passeig de la ciutat

No sempre és té l’oportunitat de veure com es va anar configurant una part d’un carrer o avinguda o altres elements de la ciutat. A les instantànies d’avui, podem dir que és quelcom així i contemplem les obres que donaríem pas a aquesta rotonda situada al Passeig del Vint-i-dos de Juliol, una de les vies llargues i que travessen una bona quilometrada de la població.
No és l’única. Hi ha altres artèries principals de la ciutat que es poden seguir per diferents carrers. Són avingudes per on acostumen a passar molta part del parc automobilístic.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A la imatge més antiga, que és de l’any 1995, observem als operaris que van donant forma a una rotonda que servirà per a la circulació de tota mena de vehicles. De dos i de quatre rodes i altres espècimens de les carreteres.

Com podem certificar, ja centrats en la foto d’ara, el paisatge és força diferent i els edificis també van experimentar una mutació prou rellevant. La transformació d’una ciutat ja ho té, que si fem comparacions amb un passat, no sempre exageradament llunyà, es veu tot amb una distància bastant fonamental.

Es podria dir que, el que es veu al voltant de la fotografia de 1995, gairebé s’acosta més a un panorama rural que no pas urbà. La vegetació hi té molt a veure i fa que sembli tot més natural.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top