Publicitat
Contingut patrocinat

El Baix Llobregat et convida a viure-hi l’estiu amb més de 100 propostes

Tornen els cupons amb descomptes per a visitar i fer escapades en família arreu de la comarca

Una impressionant oferta d’activitats per a tothom: amants de l’adrenalina, de la natura, de la cultura, per a sibarites, per a gent curiosa, per a qui busca descans i tranquil·litat o per a qui vulgui viure emocions úniques. Tot això i molt més és el que ofereix aquest estiu el Baix Llobregat en el marc de la campanya turística “Som el Teu Estiu”, que aplega més d’un centenar de propostes turístiques per gaudir de la comarca.

El Baix Llobregat ofereix tota mena d’opcions, d’allò més variades. Un cap de setmana romàntic a prop de Terrassa, uns dies de platja i bona gastronomia. Una escapada plena d’aventures. Una ruta per la muntanya, pel riu o pel delta del Llobregat. Visitar un celler i fer un esmorzar de pagès. Conèixer el passat pirata de Castelldefels. Passar un dia en família a Catalunya en Miniatura. Descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada. Visitar la Cripta de la Colònia Güell, una de les meravelles arquitectòniques d’Antoni Gaudí. Gaudir d’una posta de sol al costat del mar i d’un àpat en un “xiringuito”. Practicar kayac, paddle surf o windsurf a les platges de sorra daurada. O tastar cuina d’autor elaborada amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Informació, entrades, descomptes i premis

Les propostes, però, van molt més enllà. Aquests són només alguns exemples de tot el que ofereix aquest estiu la comarca, que posa a disposició del visitant la pàgina web www.somelteuestiu.cat.

Promoguda pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat,  la web permet informar-se a bastament de totes les opcions i reservar i comprar les experiències per a gaudir aquest estiu a un salt de Terrassa. A més, el Consorci de Turisme ha posat en marxa un sorteig d’una escapada amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones. Només cal entrar al web i participar-hi.

D’altra banda, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat torna a posar a l’abast de les famílies els cupons amb descomptes per descobrir els principals atractius turístics de la comarca. Es poden descarregar i sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

El Castell de Castelldefels i Piratia, gran novetat d’aquest estiu

Aquest 2021, com a gran novetat, s’incorpora a l’oferta d’espais per visitar el renovat Castell de Castelldefels, que obre les portes amb Piratia, el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria.

El Castell és ja de per si un edifici amb molta història: va servir durant segles per al control territorial i defensiu de la ciutat contra les invasions àrabs, i entre els segles XVI i XVII, contra els atacs de pirates barbarescos. I ara, el visitant en podrà gaudir amb una experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits. I és que Piratia ofereix un viatge multisensorial en el qual es forma part d’una tripulació pirata i es descobreixen elements claus de la pirateria a través del joc.

Una altra novetat d’aquest any la trobarem al Centre Jujol Can Negre, a Sant Joan Despí, on es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol, un dels màxims exponents del modernisme català, a través d’una experiència immersiva 360 graus.

A més, les famílies també poden visitar amb interessants descomptes altres importants atractius turístics de la comarca: la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura a Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, les Termes Romanes de Sant Boi, els Museus d’Esplugues -Can Tinturé i La Rajoleta-, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

Hi ha opcions per a tothom. Només cal escollir i aventurar-se a gaudir del temps lliure i del Baix Llobregat.

Publicitat
To Top