Publicitat
Contingut patrocinat

60 anys ensenyant idiomes

FIAC Idiomes

Les germanes Neus i Àngels Escudé van fundar l’acadèmia FIAC l’any 1962

Era l’any 1962 quan les germanes Neus i Àngels Escudé van obrir les portes de la primera escola FIAC al carrer Major de Terrassa i van implementar un sistema i metodologia nous amb una divisió de nivells, un tipus d’organització i d’avaluació que esdevindria l’estàndard durant molts anys.

Des de llavors, ja han passat 60 anys. Sis decennis d’ençà que FIAC Idiomes va començar a acollir a estudiants que aprenien anglès amb professors que se seleccionaven mitjançant un procés que portava a les germanes Escudé a viatjar al Regne Unit cada any. A hores d’ara, generacions senceres de famílies han passat per les aules de l’acadèmia que ja compta amb tres centres a Terrassa, dos a Sabadell i un a Sant Quirze.

L’acadèmia celebra les diferents tradicions internacionals a les seves aules com una part important de l’aprenentatge de l’idioma i d’altres cultures

Des de FIAC, asseguren que el seu projecte educatiu aposta per la innovació tecnològica i pedagògica amb un producte i un servei centrats en les persones, fugint de les modes educatives, i centrats en l’oferta d’un ensenyament enfocat a l’assoliment de resultats.

Idiomes per a totes les edats

Anglès, francès, alemany i italià són els idiomes que l’acadèmia ofereix als seus alumnes, bé a les seves pròpies aules, bé a l’escola, o fins i tot a l’empresa. En format virtual o presencial.

Els alumnes més petits reben una sèrie de punts pel seu esforç i bon comportament a classe, i els poden bescanviar per premis a la fira que FIAC organitza cada final de curs

Els més petits també hi troben el seu lloc: FIAC acull estudiants des dels 4 anys. De fet, aquest curs vinent posarà en marxa una nova promoció molt especial com a celebració del seu 60è aniversari: els nous alumnes de P4 i P5 a Sabadell i Terrassa podran gaudir del seu primer any d’anglès de manera gratuïta, amb la matrícula i els llibres com a única despesa per a les famílies.

Els idiomes no s’aturen a l’estiu

Com a empresa que assegura centrar-se en les necessitats de les persones, també cobreix les dels alumnes que volen continuar el seu aprenentatge més enllà del curs regular d’octubre a juny. Per això, ofereix cursos intensius d’estiu en diferents horaris. Els d’aquest any encara accepten noves matrícules.

Amb més de 3000 alumnes que passen cada any per les seves aules i uns excel·lents resultats en els exàmens oficials de Cambridge (més d’un 95% d’aprovats cada any), FIAC Idiomes encara el pròxim curs amb la il·lusió i l’esforç que els identifica, i amb el seu propi eslògan que representa la vivència de l’idioma i que han fet conegut a xarxes sota el hashtag #viulidioma.

Cambridge Exams va atorgar a FIAC una placa honorífica reconeixent la seva trajectòria de més de 40 anys presentant candidats als exàmens de Cambridge. A la foto: Tom Wogan, consultor de Cambridge; Sarah Edge, directora de Cambridge School; Josep Fort, director de FIAC Idiomes, i Santi Miralda, gerent de FIAC Idiomes

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

60 anys ensenyant idiomes
To Top