Publicitat
Esports

Majoria terrassenca a la llista de convocats de la selecció masculina

Catorze jugadors terrassencs han estat convocats pel seleccionador espanyol, Fred Soyez, per un stage de preparació que tindrà lloc a Terrassa del 14 al 21 de juliol. Soyez ha citat un total de 26 jugadors per començar a preparar el Campionat d’Europa d’Anvers. Espanya jugarà dos partits de preparació amb Escòcia a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. El primer el dissabte 20 de juliol a les 12 del migdia i el segon el diumenge 21 a les 11. Els jugadors terrassencs convocats són els següents: Albert Beltran, Marc Boltó, Quico Cortès, Sergi Enrique, Marc García Chicote, Xavi Lleonart, Marc Miralles, Albert Pérez, Pau Quemada, Josep Romeu, Vicenç Ruiz, Marc Sallès, Joan Tarrés i Ignasi Torras.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top