Publicitat
Esports

Títol espanyol júnior per Clàudia Villalba

La gimnasta terrassenca Clàudia Villalba, del Gimnàstic Terrassa, s’ha proclamat campiona d’Espanya júnior. El campionat s’ha celebrat a València en les seves diferents categories, destacant l’èxit egarenc a l’apartat júnior, ja que la seva companya Clara Navarro va finalitzar en la tercera posició del concurs general. A més, Villalba va aconseguir tres medalles més per aparells: va fer or en salt i terra i plata en barra. Per la seva banda, Navarro també va sumar dues medalles per aparells, després de finalitzar segona en terra i tercera en salt.

Les dues gimnastes locals han aconseguit aquest èxit després de participar en el Campionat del Món júnior. I ara es preparen per al festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú per completar una excel·lent temporada en la qual s’han consolidat a l’elit de la categoria júnior.

Altres medalles
El Gimnàstic Terrassa va presentar un equip de 33 gimnastes en categoria femenina i 7 en l’apartat masculí en aquest campionat. En categoria juvenil masculina, Oriol Rifà es va fer amb la medalla d’or en cavall d’arcs i va ser cinquè de la general. Mika Servian va acabar en la dotzena posició. En el nivell 7, Sergio Kovacs, vuitè de la general, es va proclamar campió d’Espanya en barra fixa. Pol Muñoz, per la seva part, va ser quinzè de la general. Al campionat de base 4, Francesc Barrera es va proclamar campió d’Espanya i Álvaro Clemente va ser tretzè. Barrera, a més, va fer plata en terra i paral·leles. En base 5, Pau Messeguer va acabar onzè de la general i va ser bronze en cavall d’arcs.

Pel que fa a la categoria femenina, Lucia González va ser tercera i medalla de bronze en l’apartat de base 1 i dissetena de la general. Aina Ambrosio va ocupar la plaça 21. A Via Olímpica nivell 4, Lucía López va acabar en la posició 19 i Noa Gonzalez a la 24. A nivell 8, Mariona Fu Sacristán es va clasificar en la plaça 22. I a nivell 6, Iris Espigares va aconseguir la plaça 25 del campionat d’Espanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top