Publicitat
Esports

Biel Vaghi, subcampió infantil en l’Open de Laguna de Duero

El jugador del CN Terrassa Biel Vaghi va proclamar-se subcampió en categoria infantil en l’Open Estatal de frontennis en modalitat olímpica que va celebrar-se a Laguna de Duero (Valladolid). L’egarenc, que va competir amb Airam Gómez, del Club Círculo La Amistad de Tenerife, va caure en la final contra Carlos Manzanero, de La Villa de Don Fadrique, i Samuel Morales, del Círculo La Amistad per 1 set a 2. Vaghi va jugar també en categoria cadet fent parella amb Carlos Domínguez, del Club Círculo La Amistad de Tenerife, i va arribar fins als quarts de final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top