Publicitat
Esports

Títol per a la selecció sub-16 masculina a Eindhoven

La selecció espanyola masculina sots-16 es va proclamar campiona del Torneig VI Nacions que s’ha disputat a la ciutat holandesa d’Eindhoven. Aquest campionat reuneix a les millors seleccions continentals de la categoria. L’equip dirigit per Borja Movellán va sumar la victòria definitiva a la darrera jornada, en golejar Irlanda per un contundent marcador de 5 a 0. Espanya va finalitzar la competició amb els mateixos punts que Holanda, però superant els centre europeus per millor "average". Aquesta medalla d’or ha estat el millor resultat en aquest torneig continental.

La selecció sots-16 va repetir el títol aconseguit un any abans. A l’últim partit de la competició la superioritat del combinat espanyol va ser incontestable. Nicolás Álvarez va anotar dos gols per Espanya, mentre que Pol Cabré, Pablo Usoz i Pere Amat van ampliar la renda fins al 5 a 0 al tercer quart. En aquest punt, una intensa pedregada va obligar a suspendre el partit.

També va pujar al podi la selecció masculina sots-18, que es va penjar la medalla de bronze. En el darrer partit, Espanya va empatar a dos gols amb Irlanda. Espanya va anivellar el primer gol dels irlandesos gràcies a un gol de Manuel Rodríguez. A la mitja part es va arribar amb un resultat d’1 a 2 pels irlandesos. Espanya va millorar a la represa i Josep Cunill va marcar de penal el 2 a 2. La selecció va disposar d’oportunitats per marcar el tercer gol, però el marcador ja no es va moure fins al final.

Pel que fa als equips femenins, la selecció sots-16 va finalitzar en la quarta posició. Espanya va tancar el campionat amb una golejada contundent amb Irlanda per 6 a 0. Alicia Umbert va avançar Espanya al minut 12. Poc després, Tere Lima, Ángela Arjona i Tere Lima, de nou, van deixar el 4 a 0 al marcador. Jone Alba i Blanca Pérez van fer els dos darrers gols.

La selecció sots-18 femenina, per la seva part, també va acabar quarta de la competició. En el darrer partit del campionat, Espanya va superar per 2 a 0 Irlanda. Ana Medina i Berta Serrahima van marcar els dos gols espanyols en el tram final del partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top