Publicitat
Esports

Talent jove per al Natació

El Club Natació Terrassa ha tancat dues noves incorporacions per al seu primer equip masculí de waterpolo. Es tracta de dos joves jugadors de 19 anys formats a la pedrera del CN Atlètic-Barceloneta, Sergio Prieto i Víctor Alegre. Anteriorment el club egarenc va incorporar Víctor Gutiérrez, del Real Canoe, màxim goleador de la lliga espanyola les tres darreres temporades. Amb aquests darrers moviments, units a la renovació de Sergi Mora, la plantilla queda tancada amb forces garanties de tornar a disputar les primeres posicions.

Sergio Prieto i Víctor Alegre han desenvolupat una trajectòria esportiva molt similar. Tots dos s’han format al CN Atlètic-Barceloneta i, com a companys de generació de Bernat Sanahuja, acumulen els mateixos èxits que l’egarenc amb les seleccions espanyoles de categories inferiors.

Prieto va néixer a Esplugues de Llobregat el 27 d’octubre del 2000. La temporada passada va militar al primer equip del Barceloneta, de manera que el seu palmarès inclou quatre títols: la Copa Catalunya, la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya. A més, va ser quart a la Final Eight de la Champions League. Amb la selecció espanyola, l’any 2017 va ser subcampió d’Europa juvenil a Malta, mentre que, l’any 2018, va proclamar-se subcampió del Món juvenil a Szombathely (Hongria) i va penjar-se la medalla de bronze al Campionat d’Europa Júnior de Minsk (Bielorússia).

Per la seva banda, Alegre va néixer a Barcelona el 21 de gener del 2000. Després de passar per les categories inferiors del Barceloneta, va militar la temporada passada al CN Catalunya, on va jugar poc a causa de la lesió a l’espatlla dreta de la qual es va operar el mes de gener. Amb el combinat estatal, compta amb les mateixes medalles internacionals que Prieto. Ambdós jugadors esperen disputar amb la selecció espanyola el Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Kuwait del 12 al 20 de desembre d’enguany.

Bones incorporacions
Dídac Cobacho, entrenador del CN Terrassa, considera que els dos nous jugadors tenen "molt recorregut, són polivalents, amb envergadura i ens aportaran velocitat". Respecte a Alegre, Cobacho explica que va operar-se de l’espatlla dreta el mes de gener i que es troba en ple procés de recuperació. "Ja està seguint un pla d’entrenament que li hem preparat perquè al setembre pugui començar a jugar amb nosaltres, tot i que crec que no estarà al cent per cent fins al mes de desembre". L’entrenador terrassenc el defineix com un jugador "versàtil i amb bon llançament" que sol ocupar les posicions de quatre i cinc, es á dir, el lateral i l’extrem esquerre.

Quant a Prieto, el tècnic local en destaca la capacitat defensiva i la visió de joc. "És un waterpolista intel·ligent que, malgrat la seva joventut, té el cap com un veterà". Prieto, que ocupa les posicions u i dos de l’arc, l’extrem i el lateral dret, té experiència en competició europea atès que enguany ha format part del primer equip de l’Atlètic-Barceloneta.

Tant Alegre com Prieto es mostren molt satisfets de la decisió presa. Alegre entén que el CN Terrassa "és un dels millors clubs de la lliga, tant a nivell absolut com en categories inferiors". Prieto, al seu torn, afirma que volia incorporar-se a un club "de nivell per tal de gaudir de més minuts que al Barceloneta".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top