Publicitat
Esports

Demà començarà el Campionat de Catalunya amb un Atlètic – Club Egara

La competició més antiga del hockey espanyol, el Campionat de Catalunya, començarà demà. Arriba enguany a la seva norantanovena edició. El Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor masculina la disputaran els sis equips catalans que disputaran a partir del 3 de novembre la Lliga de Divisió d’Honor. Avui tindrà lloc la primera jornada. A dos quarts d’una del migdia, l’Atlètic rebrà el Club Egara. A la mateixa hora, el Júnior rebrà el Polo. Mitja hora abans, el CD Terrassa visitarà al Barça. La segona i la tercera jornades es disputaran el proper cap de setmana. Els quatre millors equips després de cinc jornades disputaran les semifinals i la final. La competició femenina engegarà el proper diumenge. D’altra banda, avui es disputaran a Les Pedritxes les finals dels Campionats de Catalunya de la Divisió d’Honor "B" i de la Primera Divisió femenina. La primera final enfrontarà a dos quarts de sis de la tarda l’Egara 1935 i el Vallès. La final de Primera femenina la jugaran a les tres de la tarda, també a Les Pedritxes, el Línia 22 i el Castelldefels.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top