Publicitat
Esports

Sarai tanca el Mundial amb quatre medalles

La nedadora terrassenca Sarai Gascón, ha acabat la seva participació en el Mundial de natació adaptada de Londres amb un balanç de quatre medalles, dues de plata i dues de bronze. La darrera va arribar en la jornada del diumenge. Sarai va ser tercera en la final dels 50 metres lliure S9, en què va fer una marca de 29″18. La nedadora egarenca ha pujat al podi en tres de les quatre proves individuals que ha nedat. Ha estat plata en els 100 lliure i en 200 estils i bronze en els 50 lliure. A més, va ser tercera amb el relleu espanyol de 4×50 estils, signant una actuació magnífica que ve a premiar la seva preparació i obre les millors expectatives de cara als Jocs Paralímpics de l’any vinent.

En aquests darrers dies de campionat, Sarai Gascón va pujar al podi per recollir la medalla de bronze com a component del relleu espanyol de 4×100 estils. Gran Bretanya es va fer amb l’or en aquests prova amb un temps de 4’36″31, registre que suposa un nou rècord mundial. Els Estats Units es va fer amb la plata amb 4’58″39 i Espanya amb el bronze amb 5’00″51. Gascón va nedar el relleu de braça. A més d’ella van formar l’equip Teresa Perales, Núria Marquès i Isabel Yinghua Hernández.

Impecable
La tercera medalla va arribar als 200 metres estils, en què va acabar en la segona posició. Gascón va signar una marca de 2’36″60. La delegació espanyola va fer doblet en aquesta prova, ja que la medalla d’or va ser per Núria Marqués amb 2’34″51. Va completar el podi la britànica Toni Shaw amb 2’36″93.

La darrera prova del seu programa eren els 50 lliure, on no era una de les grans favorites. En tot cas, el sentit competitiu de la nedadora egarenca va aparèixer de nou en una final de la màxima exigència. Sophie Pascoe va ser la dominadora de la final i es va fer amb la medalla d’or. Gascón lluitava per les altres dues medalles amb la portuguesa Veiga, la nord-americana Smith i la britànica Shaw. Malgrat la competència, Gascón es va mantenir sempre en posicions de podi amb un gran sentit competitiu i va obtenir la medalla de bronze, a només una centèsima de la medalla de plata, que va ser per Veiga.

“Molt contenta amb el resultat”, ha manifestat Sarai Gascón. “Ha estat un any molt dur en el que he après, superant tots els obstacles que tenia, millorant com a esportista i com a persona”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top