Publicitat
Esports

Ayoub Zakari, del CB Terrassa, guanya Pinorgote per punts

El boxejador del CB Terrassa Ayoub Zakari, va aconseguir una espectacular victòria contra Sebastián Pinorgote en el combat que van protagonitzar en una vetllada disputada a la població de Sant Climent de Llobregat. La convocatòria estava organitzada pel promotor Gallego Prada. Ayoub va fer una nova demostració de les seves grans possibilitats amb un combat magnífic en el qual va superar de forma clara un adversari de molt nivell. Ayoub va guanyar per punts de forma rotunda i és confirma com una de les grans apostes del CB Terrassa de cara al futur immediat.

El combat era una prova exigent pel representant del CB Terrassa davant un rival que estava imbatut. Malgrat això, Ayoub va protagonitzar una magnífica sortida i en el primer assalt va tombar el seu rival amb un gran cop. L’àrbitre va aplicar el compte de protecció i va decidir continuar el combat, que va estar a punt de finalitzar amb victòria per KO. Malgrat això, Ayoub va mantenir un bon ritme, va connectar els millors cops i es va acabar imposant de forma clara als punts.

El seu proper compromís el proper cap de setmana en què participarà en el Torneig Internacional de l’Amistat. Serà dissabte i diumenge a l’Estació del Nord de Barcelona. L’entrada als combats d’aquest campionat és gratuïta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top