Publicitat
Esports

Marià Lara rep l’escut de brillants del CD Terrassa

El CD Terrassa va celebrar a les seves instal·lacions de Les Pedritxes el seu sopar anual d’inici de temporada, amb una nombrosa representació de socis. En el transcurs del mateix es van lliurar les distincions del club a persones i institucions. La presidenta de l’entitat, Lídia Martí, va encapçalar la representació de la junta directiva. Van ser presents el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, i la regidora de gestió organitzativa de l’Ajuntament de Matadepera, Bet Fonollosa, a més de Santi Deó, president de la Federació Espanyola de Hockey, Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey, i Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis.

El guardó més destacat de la vetllada, l’escut de brillants de l’entitat, va ser per l’expresident Marià Lara. Per la seva banda, Júlia Pons va rebre l’escut d’esmalts, i Marc Miralles l’escut d’argent. El club va distingir Edi Torres amb la placa especial.

La placa del CD Terrassa va ser lliurada a Sergi Garcia, Ramon Soler, Eva Candela i Quico Sala. Per la seva banda, van rebre la distinció especial internacional Júlia Pons, Clara Ycart, Sílvia Muñoz, Laura Bruguera, Estel Forte, Clara Pineda, Júlia Strappato i Pau Petchamé.

A més, Ariadna Costa i Jordi Nieves van veure premiada la seva trajectòria amb la medalla d’or del club, mentre que Anna Romero i Anna Genescà van rebre la medalla d’argent. Finalment, el CD Terrassa va lliurar en aquesta convocatòria una distinció especial a sis persones: Laura Ballester, Sílvia Lara, Toni Nogués, Xavi Planas, Xavi Prat i Xavi Vericat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top