Publicitat
Esports

Recepció al Palau de la Generalitat pels medallistes

Les seleccions catalanes masculina i femenina sub-16 i sub-18 es van proclamar la temporada passada campions dels quatre Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques. Aquesta fita, que ja s’havia repetit les temporades 2007-2008 i 2010-2011, va ser reconeguda el passat dimecres al Palau de la Generalitat, on els integrants d’aquestes quatre seleccions, la majoria d’ells terrassencs, van ser rebuts per la Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras; i el responsable d’Acció Territorial de l’Esport, Santi Siquier. Van ser també presents en la trobada el president de la Federació Catalana, Xavi Adell; el seu homòleg de l’Espanyola, Santi Deó; i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Matadepera, Albert Recasens.

La selecció femenina sub-21
A banda d’aquestes seleccions formatives, van prendre part en aquesta recepció les jugadores catalanes de la selecció espanyola sub-21 que es va proclamar campiona d’Europa el passat mes de juliol, així com els jugadors i jugadores que integren la selecció espanyola de Hockey Plus que es van penjar la medalla de bronze al passat Europeu d’Anvers.

En el transcurs d’aquesta trobada, els responsables del govern català van poder conèixer el projecte de hockey inclusiu que significa la Lliga BBVA Hockey Plus, que permet competir de manera reglada a diferents nois i noies amb discapacitat intel·lectual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top