Publicitat
Esports

“Espero poder mantenir aquesta línia la temporada vinent”

A l’arribada del Ral·li de Gal·les, Jan Solans era esperat pel seu germà Nil, un dels seus suports més importants durant aquest any per haver completat de forma exitosa el Campionat del Món júnior. Nil va obtenir aquest títol fa dos anys i ha estat molt a prop del seu germà en un any en el qual ha superat totes les expectatives. La trobada dels dos germans va ser un dels moments més especials per al pilot de Matadepera, feliç per un èxit extraordinari. "Estic molt orgullós del que he aconseguit", va dir Jan Solans després de la seva arribada a la meta. "Era la meva primera participació en el Campionat del Món i haig d’agrair a tota la gent que m’ha donat suport des del principi: a la Federación Española per brindar-me aquesta oportunitat i confiar en mi, a tots els meus patrocinadors, a la meva família, al meu germà, a Carlos Sainz i a totes les persones que han estat relacionades en la meva carrera esportiva. Espero que en el futur puguem mantenir aquesta línia."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top