Publicitat
Esports

Lorena Benítez, campiona d’Espanya en la categoria sub-17

Lorena Benítez, del CP Terrassa, s’ha proclamat campiona d’Espanya sub-17 en la categoria de menys de 49 quilos de pes corporal. El campionat es va celebrar a Molins de Rei i l’aixecadora egarenca va signar una actuació extraordinari, penjant-se la medalla d’or en arrencada amb 60 quilos, en dos temps amb 72 i amb el total olímpic de 132 quilos. La seva marca en arrencada va establir quatre nous rècords catalans. A més d’aquest domini a la seva categoria, va finalitzar segona en la puntuació general de totes les categories només superada per Irene Blanco, campiona del món sub-17. Aquest campionat era classificatori per al Campionat d’Europa, pel que Lorena Benítez té opcions reals de ser seleccionada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top