Publicitat
Esports

Títol europeu de Sergio Fernández al torneig de Roma

El lluitador terrassenc Sergio Fernández s’ha proclamat campió d’Europa de jiu jitsu brasiler a la competició celebrada a Roma. Fernández va competir com a membre de la CFC Cerdanyola, a les ordres del seu entrenador, Sergio Calderón, un dels mestres del Gimnàs Kimura. Fernández va pujar a la part més alta del podi en la categoria de cinturó negre dins del pes de 67,5 quilos. El terrassenc va realitzar un total de tres combats. Dos d’ells se’ls va adjudicar amb gran autoritat, mentre que al tercer es va imposar per punts. Aquests resultats li van permetre proclamar-se campió d’Europa d’aquesta especialitat. La segona posició va correspondre a Sergio Fernández, mentre que Cristian Migován va completar el podi amb la seva tercera posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top